Compania austriacă Cineplexx va investi 25 mil. euro în construcţia a opt cinematografe în România

Postat la 12 noiembrie 2018 133 afişări

Compania austriacă Cineplexx, operator de săli de cinematograf, va investi 25 de milioane de euro în opt cinematografe în mai multe oraşe din România, primele două urmând a fi deschise în primul trimestru al anului viitor, în Bucureşti şi Satu Mare, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Compania austriacă Cineplexx va investi 25 mil. euro în construcţia a opt cinematografe în România

Compania, care deţine în prezent 22 de cinematografe în sud-estul Europei, îşi propune să deschidă cele opt cinematografe până în 2021. În 2019 are prevăzute alte două inaugurări, pe lână cele din Bucureşti şi Satu Mare, iar în 2020 şi 2021 câte două inaugurări. Cu totul, compania va investi 25 de milioane de euro în cinematografe cu mai mult de 50 de săli.

Compania precizează că a încheiat contracte pe termen lung cu operatori de mall-uri din mai multe oraşe din România.

 

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.