BUSU ar putea fi operat DIN NOU. Actorul este internat la Fundeni. Un medic vine cu o statistică ALARMANTĂ

Postat la 11 noiembrie 2018 793 afişări

Actorul Florin Busuioc se află internat la secţia de Terapie Intensivă a spitalului Fundeni, starea sa de sănătate fiind încă sub semnul întrebării. Unele surse medicale au indicat că prezentatorul rubricii meteo de la Pro Tv ar putea fi OPERAT DIN NOU, după intervenţia suferită la Craiova.

BUSU ar putea fi operat DIN NOU. Actorul este internat la Fundeni. Un medic vine cu o statistică ALARMANTĂ

Actorului Florin Busuioc i-ar putea fi montat un al doilea stent. Vasele de sânge ale acestuia sunt foarte subţiri şi riscă să se rupă fără un asemenea dispozitiv.

Medicul Tudor Ciuhodaru consideră că este greu de evaluat evoluţia ulterioară.

 

”Aceste vizite într-o Secţie de Terapie Intensivă ar trebui limitate într-o ţară în care infecţiile nosocomiale sunt prezente. Este o situaţie alarmantă. Unul din cinci supravieţuitori ai unui infarct suferă un al doilea eveniment cardiac în următorii ani”, a declarat Ciuhodaru.

 

Actorul Florin Busuioc a suferit un infarct miocardic marţi seara, după un spectacol la Craiova. A fost resuscitat şi este internat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale. După ce medicul Paul Traşcă i-a montat un stent, Busu este acum în afara oricărui pericol.

 

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
internare,
fundeni,
operatie,
medic

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.