Compania australiană ADX Energy ia în calcul investiţii de până la 100 milioane de euro în România

Postat la 21 iulie 2014 103 afişări

Compania petrolieră ADX Energy ar putea investi până la 100 milioane de euro în lucrări de explorare/exploatare a unui perimetru petrolier din Timiş şi încearcă să convingă investitorii că România sprijină activităţile legate de petrol şi gaze, întrucât strângerea de fonduri "nu este partea uşoară".

Compania australiană ADX Energy ia în calcul investiţii de până la 100 milioane de euro în România

 "Strângerea de fonduri pentru un proiect bun de dezvoltare de petrol sau gaze naturale nu este însă partea uşoară, problema principală este de a oferi încredere investitorilor noştri că România este o ţară care sprijină activităţile legate de petrol şi gaze naturale şi, prin urmare, activităţile pot fi efectuate într-un mod rapid şi eficient din punct de vedere al costurilor, în conformitate cu legile şi reglementările româneşti şi ale UE", a declarat agenţiei MEDIAFAX, Paul Fink, directorul tehnic al ADX Energy.

Fink a adăugat că, în funcţie de rezultatele fazei de explorare, cheltuielile ADX Energy pot ajunge până la 100 de milioane euro într-o perioadă de cinci ani.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-australiana-adx-energy-ia-in-calcul-investitii-de-pana-la-100-milioane-de-euro-in-romania-12948007
12948007
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.