Comisia pentru Roşia Montană vrea informaţii de la SRI şi SIE privind bonitatea RMGC

Postat la 23 septembrie 2013 72 afişări

Preşedintele Comisiei pentru Roşia Montană, Darius Vâlcov, a declarat, luni, că motivul pentru care reprezentanţii SRI şi SIE au fost invitaţi la audieri este dorinţa parlamentarilor membri de a afla informaţii despre bonitatea RMGC sau despre existenţa unei influenţe la nivelul unor decidenţi.

Comisia pentru Roşia Montană vrea informaţii de la SRI şi SIE privind bonitatea RMGC

 "Vrem să vedem dacă acele suspiciuni care au apărut şi în presă legate de bonitatea firmei, legate de posibila influenţă a unor factori decidenţi, sunt reale sau nu. Cred că mai bine decât SRI şi SIE nimeni nu ştie", a spus Vâlcov.

"Azi (luni, n.r.) am supus Comisiei această propunere şi probabil azi vom face şi invitaţiile oficiale pentru săptămâna viitoare", a adăugat Vâlcov.

El a precizat că miniştrii Marilor Proiecte, Dan Şova, şi Justiţiei, Robert Cazanciuc, care urmează să vină la dezbateri în faţa Comisiei, vor fi întrebaţi dacă membrii Comisiei vor putea avea acces şi la licenţa de exploatare a RMGC.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisia-pentru-rosia-montana-vrea-informatii-de-la-sri-si-sie-privind-bonitatea-rmgc-11380545
11380545
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.