Comisia juridică a Camerei votează împotriva cererii în cazul deputatului Florin Popescu. Ciucă: Au fost 15 voturi "împotrivă", 7 "pentru" şi o abţinere, plenul e suveran

Postat la 28 aprilie 2014 25 afişări

Deputaţii din Comisia juridică au respins, luni, cererea justiţiei în cazul deputatului Florin Popescu. Preşedintele Comisiei, Bogdan Ciucă, a declarat că au fost 15 voturi "împotrivă", 7 voturi "pentru" şi o abţinere, el menţionând că plenul este suveran în a decide asupra cererii justiţiei.

Comisia juridică a Camerei votează împotriva cererii în cazul deputatului Florin Popescu. Ciucă: Au fost 15 voturi "împotrivă", 7 "pentru" şi o abţinere, plenul e suveran

 Ciucă a menţionat că nu ştie cine cum a votat, pentru că votul a fost secret. Potrivit acestuia, au existat 15 voturi "împotrivă", 7 "pentru" şi o abţinere.

De asemenea, Ciucă a subliniat că discuţiile au fost normale în Comisie, fără ton ridicat. Ciucă a mai spus că plenul este suveran în această chestiune, iar Comisia Juridică va trimite Biroului Permanent raportul.

Anterior, surse parlamentare declaraseră pentru MEDIAFAX că deputaţii din Comisia Juridică au respins, luni, cererea justiţiei în cazul deputatului Florin Popescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisia-juridica-a-camerei-voteaza-impotriva-cererii-in-cazul-deputatului-florin-popescu-ciuca-au-fost-15-voturi-impotriva-7-pentru-si-o-abtinere-plenul-e-suveran-12541249
12541249
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.