Comisia juridică a Camerei dezbate cu celeritate avizul pentru urmărirea penală a lui Laszlo Borbely

Autor: Alina Novaceanu Postat la 09 februarie 2015 30 afişări

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a decis, luni, că trimită Comisiei juridice cererea procurorului general pentru începerea urmăririi penale a lui Laszlo Borbely, a anunţat secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici, precizând că s-a cerut "dezbaterea cu celeritate".

"Cererea procurorului general pentru începerea urmăririi penale a lui Laszlo Borbely s-a trimis la Comisia juridică. Aici nu există un termen în regulament pentru începerea urmăririi penale, doar în cazul reţinerii şi arestării există un termen de trei zile şi, respectiv, cinci zile. S-a cerut comisiei juridice să rezolve problema cu celeritate”, a precizat Mircovici.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut, săptămâna trecut, aviz de la Camera Deputaţilor pentru urmărirea penală a deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului, în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită pentru intervenţii în vederea atribuirii unor contracte, cauză redeschisă recent de DNA Oradea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BORBELY,
AVIZ,
/actualitate/comisia-juridica-a-camerei-dezbate-cu-celeritate-avizul-pentru-urmarirea-penala-a-lui-laszlo-borbely-13811475
13811475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.