Comisia Europeană reia plăţile prin Programul Operaţional Regional. Facturile de 200 de milioane de euro ar putea fi decontate până la sfârşitul anului

Postat la 15 decembrie 2011 5 afişări

Comisia Europeană a decis reluarea plăţilor prin POR, gestionat de Ministerul Dezvoltării, iar facturile de aproximativ 200 milioane de euro ar putea fi decontate până la finele anului, a declarat joi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

"Am primit oficial această informaţie la prima oră. Recunosc că noi de fapt ştiam de aseară", a afirmat Udrea, menţionând că ministerul a îndeplinit toate solicitările Comisiei Europene. Ea a adăugat că există lucrări efectuate, facturate şi nedecontate în valoare de circa 200 milioane de euro, bani pe care speră ca România să îi atragă până la finele acestui an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisia-europeana-reia-platile-prin-programul-operational-regional-facturile-de-200-de-milioane-de-euro-ar-putea-fi-decontate-pana-la-sfarsitul-anului-9063996
9063996
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.