Comisia Europeană reclamă pentru a doua oară Germania la Curtea Europeană de Justiţie pentru "legea Volkswagen"

Postat la 24 noiembrie 2011 9 afişări

Comisia Europeană (CE) a anunţat joi că va apela pentru a doua oară la Curtea Europeană de Justiţie pentru a încerca să determine Germania să abroge "legea Volkswagen", care acordă practic landului Saxonia Inferioară drept de veto în acţionariatul gigantului auto.

CE a arătat că va contesta pentru a doua oară legea germană la Luxembourg. "Comisia Europeană a decis să pârască din nou Germania Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, pentru că nu s-a conformat în totalitate hotărârii anterioare a Curţii privind legea Volkswagen. Din moment ce Germania nu a luat toate măsurile necesare pentru a respecta integral decizia Curţii, Comisia a decis să aducă din nou cazul în atenţia instanţei", se spune într-un comunicat al CE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
germania,
curtea europeana,
justitie,
volkswagen,
ce
/actualitate/comisia-europeana-reclama-pentru-a-doua-oara-germania-la-curtea-europeana-de-justitie-pentru-legea-volkswagen-9004241
9004241
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.