Coldwell Banker deschide 11 noi sucursale

Autor: Ioana Mihai Postat la 11 iulie 2012 25 afişări

Coldwell Banker Affiliates of Romania (CBAR), unul dintre liderii pieţei locale de consultanţă imobiliară şi compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidenţial, a deschis 11 noi birouri, toate în ţară, ajungând astfel la o reţea de 46 de sucursale.

Noile sucursale au fost deschise în Bistriţa, Brăila, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Miercurea Ciuc, Ploieşti, Satu Mare, Sfântul Gheorghe, Suceava şi Vaslui."Prin deschiderea noilor birouri am ajuns să avem o acoperire naţională, putând oferi astfel canalul optim pentru administrarea şi vânzarea proprietăţilor imobiliare intrate în posesia instituţiilor finanţatoare. În plus, reţeaua de 30 de puncte de lucru din ţară ne permite să derulăm contracte naţionale de administrare a proprietăţilor deţinute de marii proprietari de spaţii imobiliare, fie că vorbim de companii din domeniul telecom, financiar sau energie", a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker administrează în acest moment un portofoliu format din aproximativ 900 de clădiri cu o suprafaţă cumulată de circa 800.000 de metri pătraţi de spaţii imobiliare. În acelaşi timp, compania şi-a dezvoltat activitatea de administrare a proprietăţilor aflate în dificultate financiară, activitate desfăşurată prin divizia specializată Coldwell Banker REO Management (nota: Real Estate Owned Management).

"Insolventa sau chiar falimentul unei companii care isi desfasoara activitatea in sectorul imobiliar sau care are un bun imobiliar drept colateral nu reprezinta neaparat un final de drum. In primul rand, aceste proprietati trebuie administrate de cineva specializat pe durata procesului de insolventa si valorificare si, in al doilea rand, valoarea acestor bunuri imobiliare poate fi crescuta printr-o expertiza adecvata", a mai declarat Valentin Ilie.

Coldwell Banker Affiliates of Romania ofera servicii de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare pe toate segmentele pietei: rezidential, birouri, industrial, terenuri si investiţii. Compania are in prezent 46 de sucursale - sasesprezece in Bucureşti si cate una in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Bran, Brasov, Campulung, Cluj-Napoca, Constanta, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Miercurea Ciuc, Onesti, Oradea, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Rasnov, Satu Mare, Sfantul Gheorghe, Suceava, Targu Mures, Turda, Vaslui, Zalau si Zarnesti.

Cu o istorie de peste 100 de ani, compania de origine americana este detinuta in prezent de Realogy Corporation, unul din cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial. Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 45 de tari cu 3.800 de birouri si are peste 120.000 de consultanti si brokeri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Coldwell Banker,
deschide,
sucursale
/actualitate/coldwell-banker-deschide-11-noi-sucursale-9845927
9845927
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.