Coldwell Banker Affiliates of Romania este desemnat agent exclusiv al Cosmopolis

Autor: Ioana Matei Postat la 25 ianuarie 2013 36 afişări

Coldwell Banker Affiliates of Romania (CBAR) a fost desemnat agent exclusiv al Cosmopolis, cel mai mare proiect rezidential din zona de nord a Bucuretiului.

Pana in acest moment au fost finalizate in Cosmopolis circa 1050 de apartamente si vile, comunitatea din cadrul proiectului numarand aproximativ 1500 de locuitori. Pana in prezent, investitiile in cadrul Cosmopolis s-au ridicat la circa 230 de milioane de euro, in constructia de locuinte, infrastructura, spatii comerciale si spatii verzi. Dupa ce in 2012 au fost finalizate 220 de locuinte, dezvoltatorul Cosmopolis are planificata finalizarea altor 150 de unitati in acest an

Preturile de vanzare ale locuintelor din Cosmopolis pleaca de la pleaca de la 39.000 de euro + 5%* TVA pentru un studio dublu (nota: compartimentat in doua camere) cu o suprafata construita de 52 de metri patrati, de la 55.000 de euro + 5%* TVA pentru un apartament cu doua camere, avand o suprafata construita de 74 de metri patrati, in timp ce un apartament cu trei camere, cu o suprafata construita de 83 de metri patrati, are un pret de 62.000 de euro + 5%* TVA.

"Este un produs care se adapteaza bine cererii actuale si, in plus, in momentul de fata este in derulare si o promotie pentru un numar limitat de locuinte, promotie prin care preturile sunt mai mici cu 10%. Ne-am dorit sa colaboram cu Opus Land datorita pozitionarii Cosmopolis in zona de nord a Bucurestiului si a facilitatilor oferite de proiect. Acest contract se inscrie in strategia Coldwell Banker de a se extinde pe segmentul ansamblurilor rezidentiale, in 2012 devenind agenti exclusivi pentru proiecte ca Rose Garden, FeliCity, Alia Apartments sau Linda Residence", a declarat Andrei Sarbu, managing partner in cadrul Coldwell Banker.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
cbar,
cosmopolis
/actualitate/coldwell-banker-affiliates-of-romania-este-desemnat-agent-exclusiv-al-cosmopolis-10521687
10521687
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.