Colaborare între trei companii româneşti listate la bursă: produsele iHunt şi Norofert au fost adăugate în oferta magazinelor fizice MAM Bricolaj

Autor: Tibi Oprea Postat la 10 mai 2024 15 afişări

Colaborare între trei companii româneşti listate la bursă: produsele iHunt şi Norofert au fost adăugate în oferta magazinelor fizice MAM Bricolaj

Produsele furnizorului şi producătorului de telefoane mobile şi gadgeturi iHunt Technology (HUNT) şi cele ale producătorului de inputuri organice pentru agricultură Norofert (NRF) au fost adăugate în oferta magazinelor fizice ale furnizorului de materiale şi accesorii pentru mobilier MAM Bricolaj (MAM), potrivit unor anunţuri făcute de cele trei companii româneşti listate la Bursa de Valori Bucureşti.

„Pentru MAM Bricolaj, decizia face parte din strategia de diversificare a produselor, anunţată la începutul anului, cu scopul de a atrage noi clienţi şi de a creşte valoarea bonului mediu. În acelaşi timp, iHunt şi Norofert, două companii cu o prezenţă predominant online, respectiv prin agenţi de vânzări, îşi extind canalele de distribuţie şi îşi consolidează prezenţa în retailul fizic. Acest lucru le permite să-şi îmbunăţească vizibilitatea şi, prin intermediul vizitelor în magazinele MAM, oferă potenţialilor clienţi posibilitatea de a vedea produsele înainte de achiziţie”, spune Marius Alexe, membru CA la MAM Bricolaj şi Norofert.

Pe lângă celebrele telefoane iHunt pentru meseriaşi, clienţii MAM Bricolaj vor putea achiziţiona aspiratoare, roboţi de spălat geamurile, roboţi de tăiat iarba, purificatoare de aer şi multe alte articole pentru casă. Pasionaţii de grădinărit vor putea cumpăra îngrăşămintele organice şi tratamentele naturale de la Norofert, produse care promovează o agricultură sustenabilă şi respectuoasă faţă de mediu.

„iHUNT îşi propune să ofere o gamă largă de produse adaptate nevoilor meşterilor şi pasionaţilor de bricolaj, concentrându-se în special pe segmentul de îngrijire a casei şi grădinii. Astfel, clienţii MAM Bricolaj vor avea acces la produse inovatoare şi de înaltă calitate, precum camere de supraveghere inteligente pentru monitorizarea securităţii casei, senzori de umiditate, aspiratoare inteligente, roboţi de curăţat geamurile etc.”, scrie iHunt într-un anunţ la BVB.

iHunt, Norofert şi MAM Bricolaj sunt companii listate pe piaţa AeRO a Bursei de la Bucureşti şi sunt evaluate de investitori la 31,4 mil. lei, 71,4 mil. lei şi 17,8 mil. lei, conform datelor BVB.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bricolaj,
produse,
companii,
magazine,
bursa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.