Colaborare eveniment! Andra&Smiley – prima piesă împreună: „Doar vina ta”

Postat la 13 octombrie 2022 75 afişări

Colaborare eveniment! Andra&Smiley – prima piesă împreună: „Doar vina ta”

Lansare-eveniment în industria muzicală din România! Andra este tatuatoare profesionistă şi are braţul plin de tatuaje, iar Smiley este un designer vestimentar creativ. Rolurile atipice ale celor doi artişti sunt ipostaze din videoclipul piesei „Doar vina ta”, prima piesă împreună a celor mai importanţi doi artişti din România, co-producţie Andra Records şi HaHaHa Production, mult aşteptată şi cerută de comunităţile lor.

După 20 de ani de prietenie, proiecte comune muzicale şi de televiziune, Andra şi Smiley marchează prin „Doar vina ta” o premieră în relaţia şi în carierele lor. „Este o piesă pe care am compus-o cu dedicaţie pentru Andra, nu este prima făcută de mine pentru ea, însă este prima pe care o cântăm împreună. Ne dorim de mult timp să scoatem o piesă amândoi şi iată că momentul acesta mult aşteptat a venit acum, după 20 de ani de prietenie şi proiecte comune. Andra a cântat cu SIMPLU, noi doi facem de atâta timp „Românii au talent”, am lucrat împreună la „Vocea României” şi la alte producţii şi tot căutam momentul potrivit pentru o piesă a noastră şi iată că acum apare „Doar vina ta” care sperăm să cucerească.”, povesteşte Smiley, artistul care cântă, dar şi semnează versurile şi muzica noii piese alături de Şerban Cazan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piesa,
andra,
smiley

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.