Coffee 2 Go a ajuns la 30 de cafenele şi o cifră de afaceri cu 60% mai mare

Postat la 01 august 2018 273 afişări

Coffee 2 Go România, care a deschis până în prezent 30 de unităţi în marile oraşe din România, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 1 milion de euro (4.805.000 lei), cu 60% mai mare faţă de 2016.

Coffee 2 Go a ajuns la 30 de cafenele şi o cifră de afaceri cu 60% mai mare

Anul trecut, Coffee 2 Go a investitit peste 100.000 euro în utilarea tuturor locaţiilor cu maşini de cafea de ultimă generaţie, LaSpaziale, recunoscute pentru fiabilitate şi calitatea preparării cafelei, şi râşniţe profesionale menite să asigure o măcinare şi extracţie optimă pentru a evidenţia calitatea superioară a cafelei espresso.

Pentru anul în curs, grupul Coffee 2 Go România estimează o cifră de afaceri de 1.3 milioane de euro şi deschiderea a încă cinci unităţi, mojoritatea de tip mini cafenea Inside. Din totalul cifrei de afaceri, jumătate provine din vânzările înregistrate de locaţiile administrate în regim de franciză.

Cele mai consumate produse au fost cafeaua latte şi cappuccino, care s-au vândut în proporţie de 75% în sezonul rece, şi frappe-ul, produsul vedetă Coffee 2 Go, consumat în sezonul cald de mai mult de jumătate dintre clienţi. În 2017, grupul a investit atât în aparatură de top, cât şi în rafinarea conceptului care aduce în prim plan inovaţia, pentru o oferi clientului o experienţă completă la nivel de produs şi de ambient. Începând cu anul trecut, Coffee 2 Go promovează arta contemporană românească pe paharele şi în locaţiile sale, iar design-ul interior al noilor locaţii este inpirat din natură, prin coloristica şi materialele folosite. 

2018 – şi mai multă inovaţie

Suport creativ pentru un singur pahar

Coffee 2 Go a introdus la începutul verii în premieră pe piaţă din România un nou ambalaj inovator prin design-ul şi utilitatea lui, destinat transportului cu uşurinţă a unui singur pahar de cafea la pachet.  Design-ul ambalajului este înregistrat la OSIM, fiind al doilea model brevetat de către Coffee 2 Go, după modelul industrial al kiosk-ului în formă de pahar de cafea lansat la începutul afacerii. 

Cafea de origine la preţ românesc

Pe lângă cafeaua care are la bază mixul de Arabica şi Robusta, realizat de furnizorul Casei Regale de Mihai Florescu, în 2018, lanţul Coffee 2 Go va oferi clienţilor săi alternativa unei cafele de origine provenind din locuri exotice precum Tanzania, Kilimanjarto sau Santos.  Până la sfârşitul anului, Coffee 2 Go va utila toate unităţile cu râşniţe speciale, destinate exclusiv cafelei de origine singulară. 

“Ne dorim să convingem consumatorii că şi România poate oferi cafea de origine de calitate, la un preţ românesc. Costul suplimentar la o cafea de origine va fi la noi de doar 1 leu, eficienţa de cost venind din folosirea de produse româneşti cel puţin la fel de bune ca cele de import, dar la preţuri mai accesibile. De când am deschis primul coffee spot, focusul nostru a fost pe preţ, fără să facem rabat de la calitate. Astăzi ne lăudăm cu produse de calitate superioară, fiind recunoscuţi spre exemplu pentru calitatea de neegalat, conform studiilor noastre in rândul consumatorilor, a frappe-ului nostru.”

Despre Coffee 2 Go

Grupul Coffee 2 Go a fost înfiinţat în 2013 şi a deschis până e1  regim propriu sau franciză, cu un design unic, în formă de pahar de cafea sau amenajate ca un mini coffee shop. Coffee 2 Go se adresează iubitorilor de cafea pentru care timpul este preţios şi care îşi doresc un produs intens, cu personalitate şi aromat. Cifra de afaceri a grupului Coffee 2 Go a crescut de la înfiinţare de 2 sau 3 ori de la an la an, iar în 2016 a fost inaugurat primul STAY by Coffee 2 Go, într-o locaţie de aproximativ 400mp.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.