Cod roşu de vânt puternic intr-o regiune din România

Autor: Andreea Tobias Postat la 14 ianuarie 2022 1364 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod roşu de vânt puternic, valabil până la ora 21.00 la altitudini de peste 1800 de metri, în Suceava.

Cod roşu de vânt puternic intr-o regiune din România

Avetizarea este în vigoare între orele 17.50 - 21.00.

Se vor semnala intensificări temporare ale vântului cu rafale de peste 145...150 km/h, spulberând zăpada şi determinând semnificativ scăderea vizibilităţii.

La munte, în Suceava şi în neamţ, este în vigoare şi un Cod portocaliu de vânt puternic, până la ora 23.00. la altitudini de peste 1800 de metri, meteorologii anunţă intensificări temporare ale vântului cu rafale de peste 130...135 km/h, spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilitaţii.

Judeţele Olt, Dolj, Mehedinţi, Argeş, Buzău, Ialomiţa, Maramureş, Cluj, Sălaj, Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud este Cod galben de vânt.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cod roşu,
suceava,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.