Cod galben de vânt şi viscol în 7 judeţe

Autor: Andreea Tobias Postat la 31 ianuarie 2023 108 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis marţi avertizări Cod galben de vreme severă, care anunţă intensificări ale vântului şi viscol în zona de munte din 7 judeţe.

Cod galben de vânt şi viscol în 7 judeţe

O primă avertizare este valabilă până la ora 10 şi anunţă intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90 km/h, viscolind ninsoarea, în zona de munte a judeţelor Caraş-Severin şi Hunedoara.

Până la aceeaşi oră, la munte, în Gorj şi Vâlcea, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor depăşi la rafală 90 km/h, viscolind ninsoarea.

De asemenea, o a treia avertizare a fost emisă tot până la ora 10.00 pentru zona de munte a judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa. Se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 90 km/h, viscolind ninsoarea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
alerte,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.