Cod galben de ploi si furtuni aproape in toata tara

Postat la 23 iunie 2012 47 afişări

Administratia Nationala pentru Meteorologie a emis, sambata, o atentionare meteo cu cod galben pentu instabilitate atmosferica accentuata, valabil in intervalul 23 iunie, ora 11 - 24 iunie, ora 22.

In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in Transilvania, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, jumatatea sudica a Moldovei si in zonele montane, unde vor fi frecvente descarcari electrice, averse cu caracter torential, insotite de grindina si intensificari de vant ce vor lua si aspect de vijelie.

Cantitatile de apa vor depasi 25 l/mp si izolat 50 l/mp,

ANM precizeaza ca in sudul si sud-estul tarii, vremea se va mentine caniculara in cursul zilei de sambata, cu temperaturi maxime de 35-36 grade si depasirea pragului critic de 80 al indicelui de confort termic (ITU), iar manifestarile asociate instabilitatii atmosferice vor aparea spre seara.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-galben-de-ploi-si-furtuni-aproape-in-toata-tara-9775245
9775245
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.