COD GALBEN de ceaţă în mai multe judeţe: Drumurile pe care se circulă cu dificultate din cauza vizibilităţii reduse

Postat la 11 decembrie 2018 24 afişări

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră pe drumurile din Buzău, Brăila, Constanţa şi Galaţi se desfăşoară cu dificultate din cauza ceţii, vizibilitatea fiind redusă sub 50 de metri. Cinci judeţe sunt sub cod galben de ceaţă.

COD GALBEN de ceaţă în mai multe judeţe: Drumurile pe care se circulă cu dificultate din cauza vizibilităţii reduse

Conform Centrului Infotrafic, la această oră, din cauza ceţii dense care a redus vizibilitatea sub 150 de metri, iar pe alocuri sub 50 de metri, traficul se desfăşoară cu dificultate pe mai multe artere rutiere din judeţele Buzău, Brăila, Constanţa şi Galaţi.

Şoferii sunt sfătuiţi să evite depăşirile riscante.

 

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, la această oră este cod galben de ceaţă în judeţele Brăila, Buzău şi Galaţi până la ora 9.00, precum şi în unele localităţi din Constanţa şi în judeţul Tulcea până la ora 11.00. În ultimele doouă judeţe se depune şi chiciură.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceata,
cauza,
reducere,
cod galben,
drumuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.