Cocor a scăpat de executarea silită: conducerea BCR a aprobat suspendarea procedurii

Postat la 07 decembrie 2012 45 afişări

Conducerea BCR a aprobat suspen­da­rea procedurii de executare silită a maga­zi­nu­lui Cocor, au anunţat ieri proprietarii centrului co­mercial din centrul Bucureştiului, men­ţio­nând că firma mai are de plătit către bancă sub 16 milioane de euro din cele circa 19 milioane de euro împrumutate.

"În scurt timp, creditul ipotecar va coborî sub valoarea de 16 milioane de euro, iar din iunie şi până în prezent, Cocor a achitat taxe şi impozite la bugetul de stat şi cel local de peste 700.000 de euro şi nu are niciun fel de datorii res­tante. De asemenea, s-a lichidat cu mult înainte de termenul scadent creditul acordat de Transilvania Leasing, în sumă de 370.000 de euro, în prezent nu mai există alte credite decât cel menţionat mai sus", se arată într-un comunicat transmis de companie Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cocor-a-scapat-de-executarea-silita-conducerea-bcr-a-aprobat-suspendarea-procedurii-10376662
10376662
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.