Coaliţia pentru familie doreşte modificarea Constituţiei în aşa fel încât căsătoria să fie definită drept o uniune între o femeie şi un bărbat: "Această iniţiativă este pentru familia tradiţională, care poate da naştere la copii"

Postat la 23 mai 2016 108 afişări

La Senat a fost depusă luni o iniţiativă cetăţenească de schimbare a Constituţiei, în sensul definirii căsătoriei ca uniune între o femeie şi un bărbat, iniţiatorii susţinând însă că nu sunt intoleranţi şi că respectă comportamentul sexual al oricărui om.

Iniţiativa a fost însoţită de o scrisoare de 300 de metri, semnată pe treptele Senatului de mai mulţi voluntari ai Coaliţiei pentru familie. De asemenea, iniţiatorii au ataşat proiectului de revizuire a Constituţiei un camion de documente, printre care şi trei milionane de semnături şi au subliniat că sunt susţinuţi de toate cultele religioase şi de toate etniile din România.

Viorel Pătrana, reprezentant al Federaţiei Asociaţiilor de români din Europa, a spus că s-a alăturat iniţiativei pentru că susţine "normalitatea" şi că abordarea "fie din perspectiva paradigmei religioase, fie a paradigmei sociologice" arată că "normalitatea" poate fi doar o familie heterosexuală, având în vedere că "specia umană nu poate supravieţui altfel".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CONSTITUŢIE,
FAMILIE TRADIŢIONALĂ,
SENAT
/actualitate/coalitia-familie-doreste-modificarea-constitutiei-fel-incat-casatoria-fie-definita-drept-uniune-intre-femeie-barbat-aceasta-initiativa-familia-traditionala-da-nastere-copii-15363287
15363287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.