Coalitia democrata mai are nevoie de votul de aur dupa redistribuire. Cum explica Dancu esecul exit-poll-ului

Postat la 30 noiembrie 2010 6 afişări

Duminica seara, la inchiderea urnelor, exit-poll-ul realizat de IRES pe baza rezultatelor inregistrate la ora 19.00, dadea castigator Partidul Liberal-Democrat Moldovean (PLDM) cu 34,4 la suta din voturi, urmat de Partidul Comunistilor din Republica Moldova (PCRM), cu 26 la suta din voturi, Partidul Liberal (PL) cu 15,6 la suta, si Partidul Democrat (PDM), cu 15,1 la suta din voturi. Alianta Moldova Noastra (AMN) cu 3,1 la suta din voturi nu reusea sa depaseasca pragul electoral.

Un alt exit-poll, realizat de Centrul de Investigatii Sociologice si Marketing CBS-AXA si difuzat de postul de televiziune Prime, arata ca PCRM s-ar fi clasat pe primul loc, cu 33,8 la suta din voturi, urmat de PLDM, cu 32,2 la suta din voturi, PD, cu 14,1 la suta, si PL, cu 10,2 la suta.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coalitia-democrata-mai-are-nevoie-de-votul-de-aur-dupa-redistribuire-cum-explica-dancu-esecul-exit-poll-ului-7762935
7762935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.