Coadă de până la 50 de persoane pentru sandwich-uri cu reducere la Subway Pipera

Postat la 28 noiembrie 2012 59 afişări

Unitatea din cartierul bucureştean Pipera a lanţului fast-food Subway a lansat o ofertă de două sandwich-uri la preţ de unu, ceea ce a determinat o coadă de aproximativ 30-50 de persoane la restaurantul din nordul capitalei.

Piaţa locală Subway deţine opt restaurante şi în prezent se lucrează la deschiderea altor patru locaţii în Bucureşti. Ultimul restaurant Subway deschis a fost cel din cartierul Pipera, în clădirea de birouri UpGround. Prima locaţie a lanţului a fost inaugurată tot în Capitală, în zona Pieţei Victoriei în luna aprilie. Subway mai deţine restaurante şi în Cluj, Iaşi şi Timişoara. Următoarea deschidere planificată de companie este cea din Piteşti, din centrul comercial Romarta. Fiecare restaurant Subway are în spate un francizat, neexistând un master-francizat pentru toată piaţa, precum în cazul concurenţilor de la KFC (adus de Gabriel Popoviciu).

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
coada,
subway
/actualitate/coada-de-pana-la-50-de-persoane-pentru-sandwich-uri-cu-reducere-la-subway-pipera-10355631
10355631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.