CNAB alocă trei milioane de euro pentru modernizarea salonului prezidenţial al Aeroportului Otopeni

Postat la 24 ianuarie 2012 44 afişări

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) va cheltui 13,2 milioane de lei (3 milioane euro) pentru modernizarea salonului prezidenţial al Aeroportului Henri Coandă, din care 8,2 milioane lei vor fi alocaţi în acest an, potrivit proiectului de buget al companiei pe 2012 obţinut de MEDIAFAX.

Suma destinată pentru aceste investiţii în 2013 se ridică la 5 milioane de lei. Suma totală a investiţiilor alocată de CNAB scade la jumătate în acest an faţă de anul trecut, la 591,74 milioane lei, din care 445,31 milioane lei provin din credite bancare interne şi 146,42 milioane lei din surse proprii.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cnab,
salon prezidential,
modernizare
/actualitate/cnab-aloca-trei-milioane-de-euro-pentru-modernizarea-salonului-prezidential-al-aeroportului-otopeni-9171413
9171413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.