Cluj: Peste 150 de membri PMP din judeţ s-au înscris în PNL

Postat la 27 martie 2018 91 afişări

Peste 150 de membri PMP din judeţul Cluj s-au înscris în PNL, printre aceştia figurând un fost consilier judeţean, dar şi liderii unor filiale orăşeneşti şi municipale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cluj: Peste 150 de membri PMP din judeţ s-au înscris în PNL

Potrivit unui comunicat al PNL Cluj transmis, marţi, fostul preşedinte şi consilier judeţean al PMP Cluj, Rareş Rusu, alături de preşedintele organizaţiei Câmpia Turzii şi fost secretar general al judeţului, Marian Morar, de preşedintele organizaţiei Dej, Sebastian Lazin, de preşedintele organizaţiei Huedin, Călin Pavel, împreună cu peste 150 de membri din aceste organizaţii şi din Cluj-Napoca au decis să părăsească PMP Cluj şi să adere la PNL Cluj.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.