Clotilde Armand: trei sferturi din cablurile de pe stâlpii din Sectorul 1 au fost îndepărtate

Autor: Petru Mazilu Postat la 11 august 2021 61 afişări

Primarul Clotilde Armand anunţă că trei sferturi din reţeaua de cabluri de pe stâlpii din Sectorul 1 din Bucureşti au fost îndepărtate. Este un record în domeniu, anunţă edilul pe Facebook.

Clotilde Armand: trei sferturi din cablurile de pe stâlpii din Sectorul 1 au fost îndepărtate

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand spune că până în prezent au fost îndepărtate de pe stâlpi cabluri în lungime de peste 50 de kilometri.

Armand mai transmite că operaţiunea va continua şi anunţă care sunt zonele vizate de echipele Primăriei.

„În ultima săptamână am trecut bariera celor 50 de kilometri de cabluri dezafecţati în Sectorul 1, ceea ce reprezină un record istoric în privinţa ritmului de dezafectare din Capitală. Astfel, în mai putin de o lună s-au dezafectat circa trei sferturi din toate restanţele istorice (70 km în total). Zona Domenii – Caraiman este aproape finalizată. Urmează dezafectări în interiorul perimetrului Piaţa Victoriei – Lascăr Catargiu – Piaţa Romană – Dacia – str. Polonă – Ştefan Cel Mare - Iancu de Hunedoara”, a declarat Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 mai scrie pe reţeaua de socializare că foştii primarii au refuzat să îndepărteze cablurile de pe stâlpi.

„Deşi există legislaţie europeană care cere ca toate cablurile să fie mutate sub pământ, fiecare primar a ignorat această practică şi violenţă estetică din Capitală. Un hazard inutil pentru oameni, dar şi un simbol al lui merge şi aşa sau scapă cine poate. Noi punem capăt acestor practici”, a precizat Clotilde Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cabluri,
stâlpi,
clotilde armand

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.