Clotilde Armand, o nouă acţiune în Sectorul 1. Panouri publicitare scoase de pe domeniul public

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 februarie 2021 32 afişări

Clotilde Armand, o nouă acţiune în Sectorul 1. Panouri publicitare scoase de pe domeniul public

Primăria Sectorului 1 anunţă că a desfiinţat peste 30 de  panouri publicitare amplasate ilegal pe domeniul public, Clotilde Armand acuzând „complicitatea unor funcţionari din primărie care au profitat de funcţia lor şi au avut înţelegeri în afara legii ani de zile cu firmele respective”.

“Suntem sufocaţi de aceste reclame amplasate ilegal de multe ori cu complicitatea unor funcţionari din primărie care au profitat de funcţia lor şi au avut înţelegeri în afara legii ani de zile cu firmele respective. Am reuşit să punem stop mafiei şi din domeniul publicităţii stradale, iar această afacere ilegală a luat acum sfârşit. Continuăm curăţenia până când nu vor mai exista reclame ilegale în Sectorul 1”, a declară primarul Clotilde Armand.

La acest sfârşit de săptămână, a avut loc o acţiune de desfiinţare de panouri publicitare amplasate ilegal pe domeniul public al Sectorului 1. Acţiunea a fost desfăşurată de Poliţia Locală şi a avut ca obiect desfiinţarea a peste 30 de prisme publicitare, meshu-uri şi bannere amplasate ilegal în diferite locaţii din Sectorul 1.

Au fost desfiinţate panourile publicitare amplasate ilegal pe domeniul public din următoarele zone: Pipera, Băneasa, Calea Griviţei – Gara de Nord, Berzei – Ştirbei Vodă, Bucureştii Noi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sector 1,
panotaj ilegal,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.