Clotilde Armand: Compania de salubrizare a acceptat să asigure serviciile la jumătate de preţ

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 august 2021 199 afişări

Compania de salubrizare a acceptat să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea preţului solicitat la începutul anului, anunţă Clotilde Armand.

Clotilde Armand: Compania de salubrizare a acceptat să asigure serviciile la jumătate de preţ

„Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea preţului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, faţă de 20 de milioane de lei, cât a cerut iniţial”, a scris primarul Sectorului 1 din Bucureşti pe Facebook.

Clotilde Armand spune că banii recuperaţi şi salvaţi vor fi investiţi masiv în infrastructură, şcoli şi spitale: „în comunitate”.

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, nu a prelungit starea de alertă în Sectorul 1, cerută de primarul Clotilde Armand, pentru că „situaţia din teren arată că salubrizarea este, în acest moment, bună şi nu se mai impune o asemenea măsură”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
salubrizare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.