Clotilde Armand cere renumărarea voturilor din Sectorul 1

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 11 iunie 2024 18 afişări

Clotilde Armand, candidatul Alianţei Dreapta Unită, cere renumărarea voturilor de la Primăria Sectorului 1. Ea spune că diferenţa de voturi pe numărătoarea paralelă a partidelor este foarte, foarte mică şi de aceea s-au grăbit unii din PNL şi PSD să arunce public cu mesaje false că au câştigat.

Clotilde Armand cere renumărarea voturilor din Sectorul 1

„Scurt update. Am depus cerere de renumărare a voturilor. Am sesizat autorităţile privind tentativele de fraudă de la mai multe secţii de votare. Vă reamintesc pentru toţi cei care aţi auzit declaraţii publice ale mai multor politicieni să nu mergeţi după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secţii din totalul de 166. Diferenţa de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică şi de aceea s-au grăbit unii din PNL şi PSD să arunce public cu mesaje false că au câştigat”, anunţă Clotilde Armand.

Ea spune că au fost probleme în procesul electoral.

„Ne lipsesc foarte multe voturi în secţiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure. De asemenea au fost mai probleme cu urna mobilă. Aşteptăm numărătoarea şi datele oficiale. Noi am mai păţit aşa ceva în 2016. Ştie şi Ciolacu cu ne-au furat atunci”, încheie Armand.

Liderii PSD şin PNL susţin că George Tuţă, candidatul lor, a câştigat Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
armand,
renumărare,
voturi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.