Clientii BCR isi pot activa serviciul "Plati facturi la ATM" prin Contact Center

Postat la 10 mai 2012 369 afişări

BCR a lansat facilitatea de activare prin Contact Center a serviciului "Plati facturi la ATM", destinat persoanelor fizice.

Prin serviciul "Plati facturi la ATM", clientii posesori de card BCR pot achita atat facturile proprii de utilitati/servicii (electricitate, apa, gaze, salubritate, telefonie, TV etc), cat si facturile altor persoane. Achitarea acestora se poate realiza de la orice ATM al BCR, din orice localitate, alta decat cea de resedinta, in orice zi, la orice ora. Tranzactiile efectuate se regasesc in chitantele emise de ATM la finalul fiecarei plati si in extrasul de cont. Clientii au la dispozitie peste 160 de furnizori pentru care pot solicita activarea conventiei de "Plati facturi la ATM".

"Clienţii accesează tot mai mult serviciile bancare prin canale alternative şi nu mai fac doar vizualizări de solduri, ci realizeaza un mix diversificat de operaţiuni, printre care cele mai uzuale sunt platile de facturi. In anul 2011, 30% dintre platile realizate prin canale alternative au fost efectuate la ATM. Aceasta modalitate de plata s-a situat pe locul al doilea in preferintele clientilor, imediat dupa internet banking", a declarat Bogdan Marin, director management Canale Retail în cadrul BCR.

Activarea servicului prin Contact Center se realizeaza prin apel gratuit la InfoBCR, la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227).

Serviciul "Plati facturi la ATM" permite clientului si transferul de fonduri din conturile de card in conturile curente, rambursari ale ratelor de credit BCR in lei, inclusiv pentru cardurile de credit BCR in lei.

BCR, cea mai mare banca din Romania dupa active, este si cel mai important jucator pe piata cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, cu o retea de peste 2.000 de bancomate şi peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si cu servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/clientii-bcr-isi-pot-activa-serviciul-plati-facturi-la-atm-prin-contact-center-9612795
9612795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.