Clienţii BCR au efectuat anul acesta schimburi valutare de peste 2 mld. lei

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 19 iunie 2012 18 afişări

Clienţii BCR au efectuat, în primele cinci luni ale anului, peste 1,5 milioane de operaţiuni de cumpărare-vânzare de valută în valoare totală de 2 miliarde de lei.

Valorile medii ale operaţiunilor de schimb valutar oscilează în funcţie de tipul plăţilor (operaţiuni cu numerar şi/sau între conturile clienţilor) şi în funcţie de canalul prin care sunt efectuate (automate de schimb valutar, casierie - operaţiuni cu numerar şi/sau maşini multifuncţionale, Click, Alo 24 Banking BCR - operaţiuni între conturi), intervalul de variaţie fiind cuprins între 400 şi 4.000 lei/tranzacţie.

"Vedem o tendinţă de creştere a tranzacţiilor prin intermediul echipamentelor dedicate şi a serviciilor de internet şi phone banking. Ca parte importantă a strategiei bancare privind canalele retail, ne dorim să încurajăm efectuarea schimburilor valutare în afara ghişeelor bancare", a declarat Bogdan Marin, director executiv Canale Retail din cadrul BCR.

În acest sens, BCR are instalate peste 200 de echipamente pentru schimb valutar ce pot fi utilizate 24/7 în afara unităţilor bancare, în zonele de tip self service, dar şi în malluri şi aeroporturi. De asemenea, serviciile Click şi Alo 24 Banking BCR sunt disponibile 24/7 şi accesibile din ţară sau din străinătate. Pentru Click şi Alo 24 Banking BCR, respeciv pentru maşinile multifuncţionale, clienţii beneficiază de schimburi valutare la cotaţii preferenţiale, pentru oricare din următoarele valute: EUR, USD, GBP, CHF, CAD, AUD.

BCR este cea mai mare bancă din România după valoarea activelor (peste 17 mld. euro), dispunând de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 643 de unităţi de retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR are cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS, peste 18.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
BCR,
schimburi valutare,
clienti,
Bogdan Marin
/actualitate/clientii-bcr-au-efectuat-anul-acesta-schimburi-valutare-de-peste-2-mld-lei-9760400
9760400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.