Clientii bancilor ar putea fi chemati sa semneze noi acte aditionale, daca se modifica OUG 50

Postat la 29 septembrie 2010 14 afişări

Daca Parlamentul va aduce modificari ordonantei privind contractele de credit, milioane de clienti ai bancilor ar putea fi nevoiti sa semneze alte acte aditionale la cele abia parafate. Pe de alta parte, bancile ar fi puse la cheltuiala pentru a modifica softurile pe care abia le-au introdus.

Ordonanta privind contractele de credite da mari batai de cap deputatilor. Dupa ce a trecut de Senat, OUG s-a impotmolit la Comisia Economica a Camerei. "Imi sparg capul cu ea. Sunt o multime de amendamente si am fost nevoiti sa amanam cu o saptamana trimiterea raportului la Comisia de Buget", a declarat pentru gandul seful acestei comisii, Mihai Tudose (PSD).

El spune ca nu a putut da inca aviz pentru ca lucrurile sunt complicate. "Una este votul politic, care se va da in plen, si alta este sa punem lucrurile in ordine din punct de vedere tehnic. Cine vrea sa faca asta, la plesneala, in doua zile, nu are decat", a mai spus social-democratul.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/clientii-bancilor-ar-putea-fi-chemati-sa-semneze-noi-acte-aditionale-daca-se-modifica-oug-50-7430894
7430894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.