Ciucă: Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi-a anunţat demisia

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 iunie 2022 54 afişări

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi-a anunţat demisia”, a anunţat liderul PNL, Nicolae Ciucă. El a precizat că interimatul şefiei Senatului va fi asigurat de Alina Gorghiu.

Ciucă: Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi-a anunţat demisia

„Ţinând cont de activitatea guvernamentală şi parlamentară, de responsabilitatea PNL şi de nevoia de coerenţă a măsurilor care trebuie luate la nivelul guvernului şi în deplină concordanţă cu deciziile luate politic la nivelul coaliţii, au avut loc discuţii, au avut loc dezbateri şi în urma acestor discuţii, preşedintele Senatului, Florin Cîţu, şi-a anunţat demisia”, a anunţat liderul PNL, Nicolae Ciuc.

El a precizat că funcţia de preşedinte al Senatului, cu delegare de atribuţii, va fi exercitată de Alina Gorghiu.

Surse din interiorul PNL au declarat pentru MEDIAFAX că lui Florin Cîţu i s-a reproşat încălcarea articolului 25 din Statutul PNL.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.