Ciucă: Nu a fost nevoie să-i cer demisia lui Andrei Baciu. A fost o demisie de onoare

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 11 decembrie 2023 45 afişări

„Nu a fost nevoie să îi cer demisia. A fost o demisie de onoare, considerând că odată ce i-a fost vehiculat numele în acel dosar îşi va da demisia de la CNAS”, spune Nicolae Ciucă despre demisia lui Andrei Baciu.

Ciucă: Nu a fost nevoie să-i cer demisia lui Andrei Baciu. A fost o demisie de onoare

„Am vorbit cu dl. Baciu. Nu a fost nevoie să îi cer demisia, a fost o demisie de onoare, considerând că odată ce i-a fost vehiculat num ele în acel dosar îşi va da demisia de la CNAS”, afirmă Nicolae Ciucă.

Întrebat despre Florin Cîţu, el spune: „Atît timp cât dosarul nu a fost trimis în judecată, aşa cum e prevăzut în Statul, nu trebuie să-şi dea demisia din partid”. De asemenea, liderul PNL precizează că Florin Cîţu, „până în acest moment”, nu s-a retras din grupul senatorilor PNL.

Andrei Baciu a demisionat din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate: „Am acţionat cu un respect neclintit pentru legislaţie, instituţii şi cetăţeni. Medic fiind, am pus mereu pe primul loc binele pacienţilor”. Numele lui Andrei Baciu ar apărea în referatul DNA în care procurorii cereau ridicarea imunităţii pentru Florin Cîţu, în cazul achiziţiilor de vaccinuri anti-Covid.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
baciu,
cîţu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.