Ciucă, întrebat de raportul ANI cu privire la Nicuşor Dan: Este o decizie a filialei PNL Bucureşti

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 februarie 2023 46 afişări

Premierul Nicolae Ciucă a evitat să se poziţioneze faţă de decizia ANI referitoare la primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan şi transmite că este o decizie a filialei PNL Bucureşti. El aminteşte că liberalii din Capitală i-au transmis edilului o listă cu zece obiective.

Ciucă, întrebat de raportul ANI cu privire la Nicuşor Dan: Este o decizie a filialei PNL Bucureşti

„Este o decizie a filialei PNL Bucureşti. Am stabilit deja şi am transmis domnului primar lista cu cele zece obiective pe care filiala PNL Bucureşti le are în vedere la nivelul Primăriei Bucureşti. A trecut deja o lună. Urmează ca în funcţie de ceea ce se va realiza sau nu ne vom poziţiona faţă de domnia sa”, spune Nicolae Ciucă.

El a fost întrebat de reporterii prezenţi ce poziţie are faţă de anunţul ANI referitor la Nicuşor Dan.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul pentru abuz în serviciu şi folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane şi pentru incompatibilitate în cazul primarului general Nicuşor Dan. Prefectura trebuie să verifice cum a deţinut Dan patru funcţii în instituţii publice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
nicuşor dan,
ani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.