Ciucă, întrebat dacă va candida la Preşedinţie: Asum responsabilitatea

Autor: Mediafax Postat la 03 noiembrie 2023 90 afişări

Ciucă, întrebat dacă va candida la Preşedinţie: Asum responsabilitatea

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat, vineri, dacă va candida la preşedinţie: „Îmi asum responsabilitatea la tot ceea ce înseamnă alegeri în 2024”, a răspuns el.

Nicolae Ciucă a admis că se gîndeşte să candideze la funcţia de preşedinte al României, din partea PNL.

Întrebat dacă va candida, Ciucă a spus: „Asum responsabilitatea la tot ceea ce înseamnă alegeri în 2024”.

„La discuţiile interne am asumat că voi conduce PNL împreună cu toţi membrii BPN, cu preşedinţii de filiale, cu tot activul de partid, cu tot activul de partid în tot ceea ce înseamnă campanii din 2024. Întrebarea a venit de la un coleg - dacă îmi asum tot ceea ce înseamnă linia electorală din 2024. A fost cât se poate de evident şi este cât se poate de natural în calitate de preşedinte al partidului - nu poţi să-i îndemni să facem ceva dacă nu asum responsabilitatea la tot ceea ce înseamnă alegeri în 2024”, a spus Nicolae Ciucă.

Ulterior, întrebat dacă Nicolae Ciucă, preşedinte PNL, va fi cel care „va ordina şi coordona” o ţară din postura de candidat la preşedinţie, Ciucă a nuanţat declaraţia: „Oricine poate să vină şi să exprime un gând la un moment dat pe o anumită stare, într-un anumit context. În ceea ce priveşte ce avem de făcut de acum înainte, nu cred că dintr-o sintagmă reuşim să setăm drumul unei ţări şi să asigurăm îndeplinirea aşteptărilor unei naţiuni. Ca atare, sunt foarte multe predicate care pot fi folosite atunci când vine vorba de conducerea unei ţări şi eu sunt convins că trebuie să le analizăm împreună, trebuie să ne consultăm cu cetăţenii şi trebuie să vedem ce îşi doresc cetăţenii de la noi şi în funcţie de aceste cerinţe, în funcţie de aceste aşteptări ale oamenilor, să ne asumăm modul în care vom asigura guvernarea şi conducerea ţării”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciuca,
presedintie,
candidati,
intrebare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.