Ciucă, despre plafonarea preţului la lemne de foc: Se dovedeşte că nu e conform cu realitatea

Autor: Cosmin Pirv Postat la 02 noiembrie 2022 51 afişări

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat miercuri că plafonul impus la lemnele de foc va fi „corectat” şi recunoaşte că cel stabilit de Guvern „nu e conform cu realitatea”.

Ciucă, despre plafonarea preţului la lemne de foc: Se dovedeşte că nu e conform cu realitatea

„La nivelul Ministerului Mediului s-a făcut o analiză a cât costă un metru cub de lemne la Romsilva. Preţul mediu pe care l-au comunicat în analiza pe care au făcut-o înainte de a lua decizia, s-a menţionat 200 de lei pe metru cub la lemn şi am considerat că 400 de lei pe metru cub asigură oarecum celelalte costuri care intră în întreg procesul de asigurare a lemnelor de foc”, a declarat premierul.

Şeful Guvernului admite că s-a greşit la stabilirea plafonului.

„Se dovedeşte că nu este tocmai conform cu realitatea, de aceea vom lua măsuri de corectare. Avem puterea să recunoaştem acolo unde greşim şi să luăm măsuri în consecinţă”, a mai spus Nicolae Ciucă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicolae ciucă,
preţ,
lemne de foc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.