City Grill angajează 400 de persoane. Care sunt beneficiile primite de angajaţii grupului

Autor: Ioana Matei Postat la 09 februarie 2017 380 afişări

City Grill angajează 400 de persoane. Care sunt beneficiile primite de angajaţii grupului

Grupul City Grill, una dintre cele mai mari companii din industria ospitalităţii din România, angajează 400 de persoane pentru posturile de ospătar, picol, barman, bucătar sau hostess în toate locaţiile din portofoliu. Locurile de muncă sunt deschise pentru persoanele care au cel puţin diplomă de absolvire a liceului, atât necalificaţi, cât şi cu experienţă, din Bucureşti şi zonele limitrofe.

 

„Anul acesta, prioritatea strategică a întregului Grup City Grill este să investim resurse importante în recrutare, training, dezvoltare şi recompensarea tuturor membrilor echipelor care lucrează pentru brandurile din portofoliu”, a menţionat Daniel Mischie, CEO al Grupului City Grill. „Mai mult, ne propunem să ne dezvoltăm şi să deschidem două locaţii noi până la finalul lui 2017, tocmai de aceea ne dorim să găsim cât mai mulţi oameni pasionaţi de domeniu, comunicativi şi dornici să lucreze într-un mediu plăcut, alături de o echipă tânără.” Potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei, angajaţii Grupului City Grill beneficiază de un salariu motivant, discount-uri în locaţiile din portofoliu, training-uri profesionale şi de dezvoltare – de la cursuri de vânzare sau servire la training-uri de comunicare –, diferite petreceri dedicate şi decont transport. Mai mult decât atât, fiecare locaţie recunoaşte şi premiază angajaţii lunii şi oferă bonusuri de performanţă.

 

Grupul City Grill mai angajează şi pizzeri, ajutori de bucătar, spălători de veselă, şefi de tură, magazioneri, operatori şi asistent manager.

 

Fondat în 2004 de către Dragoş Petrescu, Grupul City Grill deţine în portofoliu şapte branduri – restaurantele City Grill,  Trattoria Buongiorno,  Hanu’ Berarilor, Caru’ cu Bere, Pescaruş, Hanu’ lui Manuc şi Cafenelele City Cafe  – şi 17 locaţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.