Cîţu: Se pregăteşte o nouă taxă pentru că PSD nu are bani să restituie taxele plătite până acum

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 03 decembrie 2017 120 afişări

Senatorul PNL Florin Cîţu a declarat, duminică, pe Facebook, că Guvernul pregăteşte introducerea unei noi taxe ” pentru că PSD nu are bani să restituie taxele plătite până acum”, motiv pentru care a fost amânată adoptarea bugetului pentru 2018.

”Să fie foarte clar. Români vi se pregăteşte o nouă taxă pentru că PSD nu are bani să restituie taxele plătite până acum ( de aceea se tot amână bugetul pentru 2018). Cum se va numi nouă taxa, nu mai contează. Dar ştim sigur că la câteva luni după aplicare, cineva o va anula în instanţă. Şi nici asta nu va conta. Cei care o plătesc să se aştepte să o primească înapoi în medie după o perioada de 8 ani (sumele vor fi mai mari ca cele din perioada 2008-2016). #tudoselabnr”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

El a adăugat că premierul Mihai Tudose s-ar putea să renunţe la nouă taxă, dacă mulţi români se vor exprima împotriva acesteia.

”Dragnea şi Tudose o pun de un CARITAS! Ştiaţi deja că statul PSD-ist este mafiot. Nu este un secret”, a mai scris senatorul liberal.

El a dat ca exemplu taxa de mediu pentru prima înmatriculare a autovehiculelor.

”Vă prezint astăzi o mare ticăloşie a acestui stat PSD-isit. Şi mai rău, e pe cale să se repete şi în 2018. Din 2008 şi până astăzi aţi împrumutat statul român împotriva voinţei voastre. Mă refer la taxa de mediu/taxa de poluare/timbru de mediu/taxa de prima înmatriculare etc. Deşi aveau nume diferite reprezentau aceeaşi hoţie brevetată de statul mafiot PSD-ist. (...) Încă din 2009 unii dintre voi aţi dat în judecată statul român şi aţi câştigat. Suntem în 2017, şi doar după decizia CJUE PSD-işiti supăraţi se jură pe programul de guvernare că ne dau banii înapoi. Cine îi mai crede? Ati înţeles cum stă treaba cu statul mafiot PSD-ist? Ăştia ne-au luat banii din 2008 şi ne promit că îi returnează până în 2019. În tot acest timp ei, PSD-iştii, ştiau că aceşti bani sunt încasaţi ilegal. Dar ticăloşia acestui partid nu se opreşte aici. După ce am analizat cererea de restituire nu o să vă vină să credeţi ce am descoperit. Ăştia sunt mai hoţi că Terente din Brăila”, a mai scris Florin Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PNL,
TAXĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.