Cîţu, după ce protestatarii AUR au forţat intrarea în Parlament: Atentat la sănătatea românilor

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 decembrie 2021 322 afişări

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, lider PNL, apreciază că gestul protestatarilor AUR de a forţa intrarea în Parlament e „atentat la sănătatea românilor”. El afirmă că „violenţele şi vandalismele oamenilor care se află la Parlament îi pun în pericol pe românii care nu se pot proteja de Covid-19”.

Cîţu, după ce protestatarii AUR au forţat intrarea în Parlament: Atentat la sănătatea românilor

„Atentat la sănătatea românilor! Violenţele şi vandalismele oamenilor care se află la Parlament îi pun în pericol pe românii care nu se pot proteja de Covid-19! Asta denotă egoism pur”, scrie pe Facebook Florin Cîţu.

El reia tema potrivit căreia vaccinarea şi certificatul verde sunt cele mai eficiente arme împotriva virusului.

„Doar aşa îi putem proteja pe cei care nu se pot apăra singuri, pe cei care se află în stare gravă din cauza COVID-19. Ca preşedinte al Senatului şi ca liberal convins, apăr dreptul de a protesta. Dar acesta trebuie să se exercite în mod paşnic şi doar în limitele Constituţiei. Dreptul de a avea o opinie diferită este un drept pe care îl au toţi cetăţenii României, dar dreptul la viaţă prevalează”, conchide Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
protest,
aur

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.