Cîţu, despre o nouă iniţiativă a PSD privind certificatul verde: Va întârzia toată această campanie

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 decembrie 2021 64 afişări

Orice proiect nou privind certificatul verde va întârzia campania de vaccinare, crede liderul PNL, Florin Cîţu.

Cîţu, despre o nouă iniţiativă a PSD privind certificatul verde: Va întârzia toată această campanie

Întrebat de jurnalişti, marţi, la Parlament, despre o nouă iniţiativă a PSD privind certificatul verde, preşedintele PNL, Florin Cîţu a spus că orice iniţiativă poate întârzia campania de vaccinare.

„Dacă este un alt proiect... Noi nu am văzut acest proiect. Am cerut să vedem celălalt proiect. Înţeleg că a fost o discuţie cu premierul. Premierul ar fi de acord cu acest nou proiect, dar eu nu l-am văzut, nu ştiu despre ce este vorba. Nu s-a discutat în coaliţie despre ce ar prevedea. Trebuie să îl vedem întâi”, a afirmat Florin Cîţu, despre anunţul lui Marcel Ciolacu referitor la o nouă iniţiativă a PSD privind certificatul verde.

Întrebat dacă s-ar renunţa la proiectul existent în procedură parlamentară, Cîţu a spus: „Nici eu nu ştiu, de aceea aşteptăm să vedem care este varianta”.

„Eu vă spun că, din punctul meu de vedere, orice alt proiect în acest moment, când avem activitate parlamentară, pe buget, şi aşa mai departe, cred că va întârzia toată această campanie de vaccinare. Dar să sperăm că nu este aşa. Să sperăm că acel proiect este foarte bun şi să îl trecem foarte repede”, a conchis liderul liberalilor.

Marcel Ciolacu a anunţat luni seara că ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, va redacta o nouă iniţiativă legislativă în 48 de ore.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
psd,
certificatul verde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.