Cîţu critică relaxarea restricţiilor operată de guvernul Ciucă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 decembrie 2021 25 afişări

Liderul PNL, Florin Cîţu, critică relaxarea restricţiilor operată de guvernul Ciucă. „Privesc cu atenţie şi îngrijorare. Nu ştiu dacă este un moment în care să ne relaxăm”, spune fostul premier.

Cîţu critică relaxarea restricţiilor operată de guvernul Ciucă

„Sunt puţin surprins! Eu mi-aduc aminte că am fost criticat astă-vară, când au fost măsuri de relaxare, când erau câteva eci de cazuri pe azi. Astăzi vorbim de o mie de cazuri pe zi şi văd că e relaxează. Unii dintre cei care ne criticau astă-vară acum sunt foarte reaxaţi. Eu privesc cu atenţie ce se întâmplă în acest moment, cu atenţie şi îngrijorare. Sper să nu am dreptate. Nu ştiu dacă este un moment în care să ne relaxăm”, spune Florin Cîţu.

El spune că introducerea certificatului verde oferea posibilitatea de a menţine economia deschisă şi de a avea o rată mare de guvernare.

„Este decizia guvernului. Nu a fost discutată în coaliţie”, conchide liderul PNL.

Starea de alertă în România este prelungită cu încă 30 de zile, începând de joi, când intră în vigoare noi măsuri de relaxare a unor restricţii. Masca nu mai e obligatorie în spaţiul deschis şi accesul este permis la mall şi persoanelor nevaccinate, dacă au test negativ.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
relaxare,
restricţii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.