Circulaţia este întreruptă pe mai multe drumuri naţionale din cauza inundaţiilor. Cod roşu, prelungit până sămbătă după-amiază

Postat la 04 iunie 2016 121 afişări

În judeţul Mureş, traficul rutier pe DN13C Vânători (jud. Mureş) – Cristuru Secuiesc (jud. Harghita) este întrerupt pe ambele sensuri din cauza faptului că rampa de acces pe podul peste râul Târnava Mare s-a surpat, în urma ploilor însemnate din ultimele ore.

Totodată, în judeţul Vrancea, circulaţia este întreruptă pe DN2, între localităţile Domneşti-Sat şi Adjud, pe tronsonul kilometric 224 – 227, din cauza râului Trotuş care a ieşit din matcă şi a inundat suprafaţa carosabilă. În acelaşi judeţ, traficul feroviar a fost reluat, pe un fir, pe magistrala 500, ca urmare a retragerii apelor. Din cauza râului Trotuş care a inundat linia de cale ferată pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri, circulaţia feroviară a fost întreruptă între staţiile de cale ferată Adjud şi Domneşti.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INUNDAŢII,
CIRCULAŢIE,
PLOI
/actualitate/circulatia-este-intrerupta-pe-mai-multe-drumuri-nationale-din-cauza-inundatiilor-cod-rosu-prelungit-pana-sambata-dupa-amiaza-15427041
15427041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.