Circuitul de Formula 1 Nürburgring, cumpărat de un producător de piese auto pentru 100 mil. euro

Postat la 12 martie 2014 39 afişări

Circuitul Nürburgring din Germania a fost cumpărat de producătorul de piese auto Capricorn Group într-o tranzacţie care cotează proprietatea la peste 100 milioane euro, compania angajându-se la investiţii de 25 milioane euro pentru dezvoltarea complexului.

Circuitul de Formula 1 Nürburgring, cumpărat de un producător de piese auto pentru 100 mil. euro

 Tranzacţia a fost anunţată miercuri de către firma de avocactură care administrează compania Nürburgring GmbH, aflată în insolvenţă, potrivit Bloomberg.

Proprietatea, cu o suprafaţă de 379 de hectare, a fost scoasă la vânzare anul trecut, după ce proprietarii nu au mai reuşit să plătească împrumuturile contractate pentru construcţia unor hoteluri şi a unui montagne-russe.

Comitetul creditorilor a primit două oferte foarte atractive şi în final a selectat investitorul care a oferit cel mai mare preţ şi cele mai bune perspective de dezvoltare a regiunii, potrivit administratorului special.

Nürburgring, cel mai cunoscut circuit de sporturi cu motor din Germania, a fost construit în 1927 şi a găzduit peste 30 de Mari Premii de Formula 1, printre care şi cursa din 1976, când monopostul pilotat de austriacul Niki Lauda a luat foc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/circuitul-de-formula-1-n-rburgring-cumparat-de-un-producator-de-piese-auto-pentru-100-mil-euro-12249721
12249721
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.