Sindicatele din industrie ies în stradă, pentru a cere oprirea suprataxării energiei electrice

Postat la 11 martie 2014 61 afişări

Sindicatele din industrie protestează miercuri la Curtea Constituţională şi joi în Piaţa Victoriei, pentru a cere soluţionarea urgenţă a OUG privind producerea energiei din surse regenerabile, oprirea suprataxării energiei electrice şi a liberalizării rapide a preţului la gaze naturale.

Sindicatele din industrie ies în stradă, pentru a cere oprirea suprataxării energiei electrice

Sindicaliştii Cartel Alfa şi cei ai federaţiilor membre din industrie au anunţat marţi protestele, spunând că vor să solicite premierului să convoace de urgenţă o şedinţă comună cu toţi factorii implicaţi, pentru a stabili modificările legislative referitoare la regimul energiei regenerabile şi liberalizarea preţului la gaze şi energie.

Astfel, miercuri, între orele 12.00 şi 15.00, mai multe persoane vor picheta sediul Curţii Constituţionale, pentru a solicita judecătorilor CC soluţionarea în regim de urgenţă a problemelor Ordonanţei de Urgenţă 57/2013. Aproape 1.000 de sindicalişti vor participa joi la un miting în Piaţa Victoriei, pentru a cere Guvernului urgentarea tuturor actelor normative care vor urma după rezolvarea de către Curtea Constituţională a OUG 57/2013.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/analize/industrie/sindicatele-din-industrie-ies-in-strada-pentru-a-cere-oprirea-suprataxarii-energiei-electrice-12242424
12242424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.