Circa 50 de companii franceze prospecteaza piata din Romania, pentru investitii

Postat la 14 septembrie 2010 25 afişări

Circa 50 de companii franceze prospecteaza piata din Romania, pentru a investi in domenii precum cel medical, energetic sau al mediului, iar cateva dintre acestea si-ar putea concretiza planurile pe termen mediu, potrivit Camerei Franceze de Comert si Industrie.

"In ultimii doi ani au venit in Romania aproape 100 de companii franceze, interesate de relatii comerciale sau parteneriate locale, carora Camera de Comert si Industrie Franceza le-a acordat asistenta pentru a-si valida oportunitatea instalarii si pentru a-i ajuta in demersurile lor de prospectare.

Trendul este in favoarea investitorilor francezi in Romania, desi exista interes si din partea companiilor romane care vor sa investeasca in Franta. In acest an a fost inregistrata o scadere de 30% a numarului de societati care prospecteaza piata romaneasca", a declarat, intr-o conferinta de presa, directorul executiv al camerei de comert, Daniela Apolozan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
compani franceze,
Romani,
investii
/actualitate/circa-50-de-companii-franceze-prospecteaza-piata-din-romania-pentru-investitii-7229557
7229557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.