Circa 12.000 de romani arestati in strainatate vor ajunge incepand din 2012 in inchisorile din tara

Postat la 17 mai 2010 42 afişări

Directorul general al Administratiei Nationale a Penitenciarelor (ANP), chestor Ioan Bala, a declarat, luni, ca se asteapta ca, incepand din 2012, in inchisorile din Romania sa ajunga aproximativ 12.000 de romani care au fost arestati in strainatate, existand o prevedere europeana in acest sens.

Chestorul Ioan Bala a declarat, intr-o conferinta de presa organizata la Centrul Crestin de Reintegrare Sociala Onisim din Bistrita, care gazduiesti fosti detinuti, ca exista o recomandare europeana care prevede ca, din 2012, cei care au savarsit infractiuni in alte tari decat cea de bastina, dupa condamnare, sa fie returnati statului de origine, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
arest,
strainatate,
repatriere,
inchisori
/actualitate/circa-12-000-de-romani-arestati-in-strainatate-vor-ajunge-incepand-din-2012-in-inchisorile-din-tara-6127765
6127765
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.