Cioroianu, Intel: Avem aproximativ 350 de angajaţi în România

Postat la 03 decembrie 2012 17 afişări

Intel, cel mai mare producător de microprocesoare din lume, are în prezent aproximativ 350 de angajaţi în România, care lucrează atât în cadrul centrului de cercetare-dezvoltare al firmei, cât şi în cadrul a două companii deţinute de compania americană, a declarat pentru ZF Adrian Cioroianu, Business Development Manager în cadrul Intel.

"Prezenţa noastră a crescut semnificativ în România în ultimii doi ani şi am ajuns la aproximativ 350 de angajaţi. Printre investiţiile recente se află Centrul de cercetare şi dezvoltare software de la Bucureşti. Avem de asemenea o echipă numeroasă la Wind River Galaţi şi la centrul de dezvoltare Telmap din Bucureşti. Wind River şi Telmap sunt companii deţinute de Intel", a spus Cioroianu. Anul trecut Wind River România a avut afaceri de 4,8 mil. euro şi un număr mediu de 101 angajaţi în timp ce compania Telmap Services a avut afaceri de 2,2 mil. euro şi un număr mediu de 84 de oameni.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cioroianu,
intel,
angajati,
romania
/actualitate/cioroianu-intel-avem-aproximativ-350-de-angajati-in-romania-10362762
10362762
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.