Ciolacu vrea comisie de anchetă pentru datele Covid: Să scoată la lumină toată golănia liberală

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 24 martie 2021 90 afişări

Măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor şi la siguranţa statului, spune Marcel Ciolacu. El vrea înfiinţarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, „care să scoată la lumină toată golănia liberală”.

Ciolacu vrea comisie de anchetă pentru datele Covid: Să scoată la lumină toată golănia liberală

„Măsluirea cu premeditare a datelor pandemiei de către Guvernul Orban este un atentat la sănătatea românilor şi la siguranţa statului! Răfuiala din Guvern dintre USR şi PNL scoate la lumină ceea ce PSD spunea de multă vreme: că datele pandemiei sunt falsificate în funcţiile de interesele lor electorale, de cât de abrupt scădeau în sondaje! Cu premeditare, în deplină cunoştinţă de cauză! Pe baza acestor date măsluite, s-au luat decizii cu impact direct asupra sănătăţii publice! Pe baza lor s-au restrâns drepturi şi libertăţi cetăţeneşti! S-au închis şcoli timp de un an de zile! Localităţi întregi au fost carantinate! Afaceri ridicate cu greu au fost distruse! Pe minciunile lor”, transmite Marcel Ciolacu.

Social-democratul anunţă că va cere înfiinţarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, „care să scoată la lumină toată golănia liberală”.

„Faptele lor sunt prea grave, ca să mai poată fi ascunse sub preş! Voi cere înfiinţarea unei Comisii speciale de anchetă în Parlament, care să scoată la lumină toată golănia liberală! Şi mă aştept ca transparenţii de la USR să susţină acest demers! Românii trebuie să ştie cine sunt vinovaţii pentru suferinţele îndurate, iar cei vinovaţi să răspundă conform legii”, conchide liderul PSD.

Violeta Alexandru spune că afirmaţii politice de genul „nu am încredere în cifrele cazurilor de COVID-19“ nu doar că nu ajută, dar sporesc îngrijorarea. În replică, Vlad Voiculescu afirmă că înainte de alegerile parlamentare, din calculul incidenţei la 14 zile, au fost „pierdute“ vreo două zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
comisie,
anchetă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.