Ciolacu: Sunt unul dintre susţinătorii impozitului progresiv

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 19 aprilie 2022 123 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că în 2022 nu se va schimba sistemul de impozitare, dar că este unul dintre susţinătorii impozitării progresive: „Nu mai sunt aşa mare fan al acelui taxei unice sau impozit unic, care nu mai ştiu care e. Să lămurim această struţo-cămilă pe care o avem”.

Ciolacu: Sunt unul dintre susţinătorii impozitului progresiv

„Nu se pune problema ca anul acesta să se schimbe vreun sistem de impozitare. Sau avem nişte jaloane în PNRR, pentru ca anumite scutiri să fie să fie scoase. Mi se pare sunt 2021, 2024, deci ne încadrăm”, spune Marcel Ciolacu.

El spune că este „unul dintre susţinătorii impozitului progresiv”.

„Nu mai sunt aşa mare fan al acelui taxei unice sau impozit unic, care nu mai ştiu care este în România, că la dividende 5, la venituri 10, la profit 16... Adică trebuie să lămurim această struţo-cămilă pe care o avem în România”, conchide Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
impozitare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.