Ciolacu, dupa anunţul preşedintelui R. Moldova: Profund îngrijorat. Suntem uniţi pentru democraţie

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 februarie 2023 23 afişări

Marcel Ciolacu afirmă că este profund îngrijorat de informaţiile comunicate de preşedintele Maia Sandu cu privire la încercările Rusiei de destabilizare a Republicii Moldova: „Suntem uniţi pentru democraţie”.

Ciolacu, dupa anunţul preşedintelui R. Moldova: Profund îngrijorat. Suntem uniţi pentru democraţie

Marcel Ciolacu afirmă că este profund îngrijorat de informaţiile comunicate de preşedintele Maia Sandu cu privire la încercările Rusiei de destabilizare a Republicii Moldova.

„România şi Uniunea Europeană susţin continuarea drumului democratic şi european al Republicii Moldova. Suntem uniţi pentru democraţie”, scrie Ciolacu pe Twitter.

Preşedintele Republciii Moldova, Maia Sandu, a făcut declaraţii grave, luni, spunând că militari camuflaţi în civili au încercat acţiuni violente, „un atac asupra unor edificii ale statului şi luare de ostatici”, scopul fiind forţarea schimbării puterii de la Chişinău.

„Prin acţiuni violenţe mascate sub proteste ale aşa numitei opoziţii ar urma să se forţeze schimbarea puterii de la Chişinău. Documentele recepţionate de la partenerii noştri ucraineni demonstrează o bună documentare a locaţiilor şi aspectelor logistice pentru organizarea acestor activităţi subversive. Planul presupune folosirea persoanelor din afara ţării pentru acţiunile cu caracter violent. De exemplu, materialele conţin instrucţiuni despre regulile de intrare în Rep. Moldova pentru cetăţeni ai Federaţiei Ruse, Republicii Belarus, Serbiei şi Muntenegru”, spune preşedintele Republicii Moldova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
maia sandu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.