Ciolacu, despre România Educată: Să aducem îmbunătăţiri acestui proiect, nu este doar pentru elite

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 septembrie 2022 14 afişări

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că proiectul România Educată va fi îmbunătăţit în Parlament, pentru că „nu este doar pentru elite”. El spune, despre Klaus Iohannis, fără a-l nominaliza, că „nu a susţinut sau a iubit vreodată PSD-ul”: „Nu vă faceţi iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată”.

Ciolacu, despre România Educată: Să aducem îmbunătăţiri acestui proiect, nu este doar pentru elite

„Voi aţi fost cei mai afectaţi de pandemie, doi ani vi s-au luat din cei mai frumoşi ani, anii de la şcoală, întâlnirile cu colegii, glumele, aţi încercat online-ul care categoric nu a asigurat învăţământul pe care ni l-am dorit cu toţii, la nivelul aşteptat. Nu toată lumea avea internet. Telefonul nu este ca să înveţi, telefonul este să îţi iei informaţii, să comunici, să intri pe Tik Tok, să faci glume cu colegii”, le-a spus Marcel Ciolacu tinerilor din PSD.

El le-a vorbit şi despre proiectul preşedintelui Klaus Iohannis, România Educată.

„Şcoala este locul în care trebuie să înveţi. Avem acest proiect, România Educată, nu ştiu dacă este suficient, nu ştiu dacă va fi ce trebuie României. Ce ştiu este că PSD (...) are resursa umană necesară de a face o Românie educată. Ştiu, de asemenea, că trebuie făcut ceva, că trebuie schimbat ceva. Că plecăm de la proiectul nu al unei persoane care a susţinut sau a iubit vreodată PSD-ul, nu vă faceţi iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată. Nu are importanţă, important este proiectul. Alături de colegii mei din Parlament, o să ne implicăm să schimbăm şi să aducem îmbunătăţiri acestui proiect, pentru că învăţământul nu este doar pentru elite, cu toate că este momentul ca anumite instiutţii de învăţământ să încercăm să strângem elita României, cei mai buni copii. Dar învăţământul este şi pentru cei care nu au aceste resurse, şi pentru cei nevoiaşi. Învăţământul trebuie să aibă clar nişte linii trasate, să descoperim aceşti tineri de excepţie, în toate păturile societăţii”, încheie Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
românia educată,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.